Bedraget på Middelhavet

invaderende negerhorder skysses av EUs ferjer

Europas TV-tittende dusteforbund tror at Afrikas negre krysser Middelhavet i små åpne båter, fullstappede til randen så de er synkeferdige. Så råker de i havsnød av og til hvorpå heltemodige redningsskøyter kommer dem til unnsetning og bringer dem trygt i havn på Lampedusa. Folk som bare følger strømmen og ikke tenker selv klapper i hendene og snufser lettet; det var godt vi reddet dem denne gangen, det er så mange tragedier på Middelhavet! Det er Festning Europa som har skylda; med våre harde hjerter bringer vi båtflyktningene i nød.

Vent nå litt. Hva er det egentlig som foregår der nede? Er det virkelig slik media innbiller oss, at negrene legger ut fra Libya og Tunisia i elendige små båter og tar seg over Middelhavet til Lampedusa eller Malta på egen hånd? Fri deg fra klissete følelser for en gangs skyld og tørk tårene. Tenk saklig over dette. Er det som påstås troverdig? Er det mulig for disse overlessede vrakbåtene å ta seg hele veien fra Afrika over havet? Hvis du selv skulle gjøre den reisen i en liten åpen båt, hva ville du tenke på, hvordan ville du planlegge turen?

Oppgaven er å ta seg fra Afrika til Italia i båt over Middelhavet. Det første jeg ville gjøre var å ta en titt på kartet og finne korteste rute. Man skal ikke lete lenge før man ser at den går fra Menzel Temime i det nordøstlige Tunisia til øya Pantelleria som hører til Italia. Avstanden er bare 85 km. Muligens finner man en rute som er enda litt kortere, men ikke mye. Javel, men ingen av de sjøfarende negrene fra det svarte Afrika sør for Sahara tar den ruta. Ingen! Det kommer ingen negre til Pantelleria. Kan du forstå det? Det kommer et fåtall tunisiere men ingen negre.

Samtlige migranter som overveldet Lampedusa de siste dagene var negroide. Det sies at en del av dem kom fra Sfax i Tunisia, men andre kom hele veien fra Libya. Avstanden fra Sfax er 188 km, og fra Tripoli 297 km. Jeg har samlet en del bilder av migrantbåter i pakken middelhavet.zip. Se f.eks. på gummibåten i 14.jpg . Negrene sitter tettpakket som sild i tønne. Hvor fort tror du den båten kan bevege seg? 2 knop? Neppe mer. 2 knop = 3.7060 km/h. Fra Sfax skulle det da ta 188 km / 3.7060 km/h = 50.7285 timer. Altså over to døgn. Tenk litt på dette.

Legg så merke til at båten er så fullstappet av folk at de ikke har plass til proviant. Det er helt klart at de ikke har med seg vann til alle disse menneskene. Så de skal ha sittet der i 51 timer uten vann. To lange dager i solsteken om sommeren på Middelhavet uten vann! Selv under gunstige forhold begynner folk å dø etter 3 døgn uten vann. Det har heller ikke vært mulig for dem å sove ordentlig, så tettpakket som de sitter. 51 timer uten søvn! De som sitter på ripa har ene foten på utsiden så den stadig må skylles av bølger. Det går ikke bra i 51 timer. Selv om vannet holder 20 grader fryser de snart i hjel! Huden på foten går i oppløsning så de dør av det også.

Båten er meget tungt lastet, så motstanden i vannet blir meget stor. Dermed koster det mye bensin til påhengsmotoren å drive båten fram. Hvem er geniet som beregnet bensin-behovet for overfarten? Man må jo nesten være vitenskapsmann for å klare det. Jeg ser ingen bensindunk om bord; hvor står den? De har ikke plass til den. De må ha klart å ta seg over havet uten drivstoff.

Lampedusa er en liten øy ute i havet. Hvordan fant de fram? Hvordan navigerte de fra Sfax til Lampedusa? Den eneste teknologien som gjør det mulig å kjøre i noenlunde rett linje mot målet er satelitt-navigasjon. Man kan f.eks. ha en smartphone med GPS og navigasjons-app. Hvilken av negrene ombord har kunnskap og erfaring med slikt? Hvilken av dem er en mester i å navigere til havs? Ingen av dem ser ut til å skille seg ut. Forresten varer ikke batteriet til mobiltelefonen i 51 timer, så mannen som planla alt sammen må ha tenkt på å ta med to ekstra mobiltelefoner av samme type med samme programvare. Eventuelt eksternt batteri for å lade en telefon.

Vi ser at det er mye som må planlegges og beregnes for å overleve ferden. Men vi ser ikke tegn til utstyr av noe slag ombord. Ingen av media har bragt en heltehistorie om en skarpsindig neger som mot alle odds klarte å føre hopen helskinnet over havet. Hvis han fantes kan vi være sikre på at han ville vært hyllet på fjernsyn verden over. Maken til bragd! Men tenk deg om. En slik mann måtte ha utdannelse, intelligens og teknisk kunnskap. Hvorfor skulle han våge livet gjennom ørkenen og siden over havet for å nå Europa som illegal migrant? Han kunne få en utmerket stilling med høy lønn i sitt hjemland, bo i stor villa med tjenerskap, ha flere koner og mange barn, nyte det søte liv. Han skulle aldri finne på å gi seg ut på landeveien sammen med pakk.

Nei, vi kan ta for gitt at samtlige negre ombord er eiendomsløse og kunnskapsløse villmenn. Menn som ikke har noe å tape, men alt å vinne. Samme menneskestoff som piratene i gamle dager. De har aldri sett havet før og er ikke i stand til å ta seg over Middelhavet og finne Lampedusa, nåla i høystakken. Hvis de prøvde ville vi finne dem døde eller svært medtatte. Men se på bildene: Alle er ved ypperlig helse og i god forfatning! De ser ut som om de nettopp har gått ombord, og det har de nok også. Dette er simpelt bedrag. Scenene er arrangerte, og negrene poserer for fotografene som sprer propaganda til europeiske folk om flyktninger i havsnød. Å stakkars! Vi må hjelpe dem.

Hva er det egentlig som foregår der nede? Dette er organisert masseimport av negre som Italias regjering og EU selv ligger bak. Såvel som de vanlige mistenkte, internasjonale jødiske organisasjoner av alle slag: frimureriet, marxistiske internasjonaler, jesuitter, den katolske kirke, høyfinans, mafia. Europeisk etterretning vet alt om menneskesmuglerne; følger dem med satelitt-overvåking fra hjemlandene til Libyas kyst. Både smuglerne og Italias regjering vet at negrene ikke er i stand til å ta seg over Middelhavet for egen maskin. Før en båt legger ut ringer smuglerne Italian Maritime Rescue Coordination Center. Da varsles NGO-skipene som krysser ved Libyas og Tunisias kyst.

Transporten over havet er et samarbeid mellom NGOs og Italias kystvakt og marine. NGO-skipene plukker opp migrant-båtene utenfor kysten av Libya og Tunisia, frakter negrene til Lampedusa, og setter båtene på vannet igjen et stykke før ankomst. Da varsles media mens de griper inn for å "redde" migrant-båtene i havsnød. Media tar bilder av "nøden" og "redningsinnsatsen", som fyller TV-skjermene i Europas alle hjem og rører sarte hjerter. Det snakkes selvfølgelig om kvinner og barn, og tragedier, skjønt samtlige migranter er unge muskuløse menn ved ypperlig helse og i militær alder. Negre alle sammen.

Det var et smart trekk av jødene i kulissene å la Giorgia Meloni danne regjering. I den sitter til og med Matteo Salvini. Nå tror alle at Italias regjering gjør sitt beste for å stanse trafikken. Slik kunne de doble den uten at folk protesterer. Melonis tøffe tone mot invasjonen før valget ga henne jordskredsseier. Nå sitter alle og tvinner tommeltotter, venter på at hun skal innfri løftene. Gi henne bare litt mer tid! Hun strever med skulderen mot hjulet. Blocco navale (sjøblokkade) lovet hun i sine valgtaler, og fyret dermed opp under vrangforestillingen at negerbåtene tar seg over havet selv. Det må Meloni og Salvini vite at de ikke gjør, og de må ha visst det før de dannet regjering også.

Forklaringen på at migrantene skysses til Lampedusa og ikke Pantelleria må være at det er på Lampedusa Italias regjering har forberedt mottak. Det er altså den som bestemmer ruta! Alt sammen er planlagt, og Italias kystvakt og marine, liksom mottaks- og hjelpeapparatet gjør sin del av jobben, og NGO-skipene og smuglerne gjør sin. Formålet er å oversvømme Europa med negre og fullbyrde Coudenhove-Kalergi sin plan om bastardisering av europeere med negre. Ikke før har de kommet i land så begynner protestene og voldsomhetene, og siden snyltingen, plyndringen og massevoldtektene av europeiske jenter og kvinner. The great replacement!

Bak alt sammen står jødene. Barbara Lerner Spectre, som er virksom i Sverige: I think there is a resurgence of anti-Semitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are going to be at the centre of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role and without that transformation, Europe will not survive. Det hun freidig sier rett ut er at jødene ikke vil tillate hvite europeere å overleve med mindre vi går med på å la jødene herske og landet vårt oversvømmes av rasefremmede. Men jødene akter jo ikke å la oss overleve i noe tilfelle, for planen bak denne invasjonen er å utrydde vår rase ved tvang og vold.

Hva skjer med negrene som går i land på Lampedusa? Først plasseres de i transittleir på øya. Siden sendes de med ferje til Sicilia og fastlandet. Snart settes de på toget nordover mot Tyskland og Sverige. Tysklands regjering er også med på dette. Den har sagt at det ikke kommer på tale å begrense antall "flyktninger". Grensene står som før vid åpne. At ingen av dem som kommer over havet er flyktninger spiller ingen rolle; de slipper inn allikevel og nyter samme rettigheter som flyktninger. Den stadige bruken av ordet flyktning er jo bare propaganda for å utnytte nordiske menneskers velutviklede samvittighet. Vår karakteradel gjør at vi vil hjelpe mennesker i nød, og dette misbrukes som drapsvåpen mot oss.

Kommer Sveriges regjering til å slippe inn alle som kommer? Det er jeg overbevist om. Den planlegger i disse dager mottakssenter, og det er nærliggende å tro at de er myntet på nykommerne fra havet. Men det er viktig å være klar over en annen side av saken. Båt-migrasjonen er en spektakulær begivenhet som slås stort opp i media og skaper inntrykk av flyktningkatastrofe. Men det er tross alt ikke mer enn 100 000 som kommer den veien om året. Det kommer en million asylsøkere til EU hvert år (Ukraina ikke medregnet). Og enda flere innvandrere for familiegjenforening, kanskje 2 millioner. De aller fleste flys rett inn i hjertet av Europa. Middelhavet er mest til for å innbille europeere at de fremmede er fortvilede flyktninger som har våget livet for å unnslippe fryktelige forhold.

Vi har sett at Fratelli d'Italia under Giorgia Meloni ikke er ekte vare. Partiets påtatte populisme er bare velger-manipulasjon. Allerede navnet burde jo få en til å steile. Italias brødre? Det er nesten bare frimurere (la Massoneria) som kaller hverandre brødre i dag. Hos kristne forekommer det bare blant munker. Jesuittene kaller hverandre så, og pave Franciskus (Jorge Mario Bergoglio) er jesuitt. Han er også marxist og sannsynligvis frimurer. Han er nær knyttet til jødenes verdensmakt og deres globale planer om Great Reset og Agenda 2030. Klima-politikken er jo en annen måte å plyndre hvite mennesker på. Det er vi og kun vi som skal lide under dette, ikke Kina eller India eller Afrika.

Noen utdrag fra et intervju med Meloni: Those who, like me, pursue that route have handed fascism over to history for decades now, firmly condemning the loss of democracy, the outrageous anti-Jewish laws and the tragedy of World War II... I was on an official visit to Israel when I was serving as minister during the last Berlusconi government. It was a very significant mission, with the moving visit to Yad Vashem—a conscience-shaking experience. I will certainly return to Israel, hopefully soon. .. Israel represents the only fully-fledged democracy in the broader Middle East and we defend without any reservations its right to exist and live in security. I believe that the existence of the State of Israel is vital and Fratelli d’Italia will make every effort to invest in greater cooperation between our countries... Therefore, as European conservatives and Fratelli d’Italia, we strongly support the new European Union strategy against anti-Semitism. Israel is and ought to continue to be a crucial ally of the European Union in the endeavour to eradicate this evil worldwide.

Les dette nøye. Demokrati er et nøkkelbegrep. Men hvordan er det demokrati i Italia at statsministeren skal bøye seg for alle jødiske krav og krype for jødene? Hva tror du fascistenes "avskyelige anti-jødiske lover" gikk ut på, om ikke å demme opp for jødisk makt i Italia? Skal ikke italiensk folkevilje herske i landet? Hun sier nesten i klartekst at hun anser verdenskrigen for å være en følge av at jødene ble fratatt makten i Italia (og Tyskland). Men da må det ha vært jødene som førte den for å gjenerobre makten! Ja, det var det. Hun kaster seg i støvet for Holocaust-svindelen, jødisk løgnindustri. Hun kaller Israel et fullverdig demokrati, hvor sionistene fordrev palestinerne under massakre og terror, hvor de ikke er statsborgere og ikke har stemmerett i sitt eget land som jødene røvet! Tenk om et europeisk folk gjorde likedan mot fremmedbefolkningen i landet! Hva ville det kalles? Hun forsvarer uten forbehold Israels rett til å eksistere og leve i sikkerhet, men ikke Italias, ikke Tysklands! Når hennes eget fedreland hadde en regjering som jødene misbilliget skulle den styrtes, om nødvendig med krig. Helt rett, sier hun. Hun støtter sterkt EUs strategi mot anti-semittisme og vil stride verden over for å utrydde dette onde!

Hvorfor har EU i det hele tatt en strategi mot anti-semittisme? Jødene er ikke et europeisk folk. EU har ingen strategi mot anti-germanisme. Det trengs, for hetsen mot det tyske folk gjennom løgnindustrien Holocaust er fremdeles utbredt. Meloni selv hetser mot Tyskland. Hvem skal stride verden over for å utrydde dette onde? Det sier seg selv at Melonis regjering kommer til å fullbyrde jødisk vilje på alle områder. Også når det gjelder masseinnvandring til Europa. Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century. Nemlig. Vi skal oversvømmes av negre, og Meloni gjør intet for å stoppe dem, nei hun frakter dem og sender dem nordover.

Hva er anti-semittisme egentlig? Ikke noe annet enn motstand mot at jøder hersker i våre land. Vi vil være frie og herske selv. At jøder er fiendtligsinnede og gjør alt for å skade oss gjør dette så mye viktigere. Intet parti kan være vennligsinnet mot oss germanere uten å være anti-semittisk. Det kommer ikke til å gjøre noe for oss med mindre det gjør front mot jødiske agendaer. Fremfor alt må det bestride jødisk fornektelse av arv og rase. Kjernen i folkelig motstand er å erkjenne at alt godt kommer fra den høyt evolverte nordiske rase. Ikke fra kristendommen eller liberale forfatninger eller samfunnsøkonomiske ordninger eller sivilisasjonen. Ei heller fra tradisjoner, verdier, prinsipper, lover eller ideer. Intet av dette er grunnen i tilværelsen, for den er biologisk, genetisk, evolvert og arvet.

Finnes det ekte folkelige partier i Europa? Noen som man for alvor kan tro vil motsette seg innvandringen av rasefremmede? FPÖ i Østerrike? Heinz-Christian Strache und dessen Parteifreund Norbert Hofer haben nach der Ära Haider einiges versucht, um Israel günstiger zu stimmen. Beide haben mehrere Reisen nach Israel unternommen und versucht, möglichst hochrangige Kontakte zu knüpfen. (kilde) De kryper for jødene, gjerningsmennene bak helvetesstormen, som sparker dem i ansiktet. Besøker ærbødig Yad Vashem som hetser blodig mot deres eget tyske folk! Slike menn vet vi aldri kommer til å gjøre noe for oss.

Hva med SVP i Sveits? Samme der: Eine Delegation der Parlamentarischen Gruppe Schweiz-Israel reist am 1. Mai 2016 unter der Leitung ihres Präsidenten, Nationalrat Erich von Siebenthal (SVP) für einen 5-tägigen informellen Arbeitsbesuch nach Israel. (kilde) Hva med RN, tidligere FN, i Frankrike under Marine le Pen? Samme: Marine Le Pen, a condamné la résolution parlementaire d’extrême gauche de la NUPES visant à qualifier Israël « de régime d’apartheid institutionnalisé ». « En assimilant un État démocratique reconnaissant les mêmes droits à tous ses citoyens à un régime ségrégationniste, les communistes encouragent l’antisémitisme et exposent nos compatriotes juifs à des violences. Ce texte est une honte pour la République et doit être retiré », a-t-elle déclaré sur Twitter. Hvis hun mener at palestinerne har like rettigheter i Israel, hvorfor går hun ikke inn for å behandle jøder i Frankrike slik Israel behandler palestinere i Palestina?

Vox i Spania? Of all the parties that ran in Spain’s April 28 parliamentary elections, it is the far-right Vox, which burst onto the national scene late last year, that is most openly supportive of the State of Israel. In a document published on its website, “VOX, Israel and the Middle East,” the group praises Israeli democracy and the Jewish state’s struggle against Islamic fundamentalism while condemning the BDS movement and affirming that “ties between Spain and Israel should be deepened in all areas.” Det samme. Men det er klart at slike partier tiltrekker seg noen folkelige menn også: In March, however, Vox crossed a line. The party nominated as a congressional candidate Fernando Paz to run for Parliament in Albacete, a city in south eastern Spain. Paz is a journalist and right-wing historian, who was known for saying the accepted historical account of the Holocaust is “far from having been established with accuracy,” for calling the Nuremberg trials a “farce,” and for having presented his book at the Madrid headquarters of La Falange, an openly anti-Semitic party of unequivocally fascist ideology. Vox was finally forced to back down and replace Paz as a candidate only after the Federation of Jewish Communities of Spain condemned the nomination in a statement that read... (kilde) Sånn er det. Jødene bestemmer hvem som får kandidere for "demokratiske" partier i Spania. Alle kryper for dem og kommer aldri til å krysse deres planer.

England? Det er velkjent at EDL er en super-sionistisk bevegelse. Britain First er også sionistisk. BNP har en sionistisk fortid: Attacking the insane rightists who side with Muslims against the beseiged and tormented Western nation of Israel, a long article at the British National Party website, written by Lee Barnes, the attorney to BNP’s chairman Nick Griffin, takes Israel’s side 100 percent in its confrontation with Hezbollah. I’ve only skimmed through the article so far, but what a fantastic development this is. On first glance, the article seems the clearest step yet in Griffin’s effort to re-make the BNP into a morally sound voice for a revived British and Western nationalism. This article shows up the Israel-haters on the right as the moral pigmies that they are, so immersed in destructive resentments and irrational conspiracy theories that they are unable to recognize or care about the civilizational struggle in which we find ourselves. The article also shames the pals and excusers of the Israel-haters on the right, who value their misplaced friendship and loyalty to their Israel-hating friends more than the fight for the survival of our civilization. An article like this renews my hope that the West can be saved indeed. (kilde) Et slikt parti arbeider for jødene, ikke briter eller europeere. De drøfter aldri hvem som har bragt muslimene til England. BNP har ikke forandret seg: So, Labour’s immigration policy has made Britain less tolerant, more divisive, and more anti-Semitic. (kilde)

Vlaams Belang i Belgia? here’s an interview with former Vlaams Belang president Frank Vanhecke, in which he claims to be a best friend of Jews and Israel: Belgian far right leader: I am one of Israel’s staunchest defenders. (kilde) VB som alle andre populistiske partier kryper for jødene, og det er klart at det er jødene som hersker i landet og bestemmer hvem som får være politiker: Unfortunately for Vanhecke’s story, the Jewish Belgian Association isn’t buying one word of it. Her er en annen side: The Vlaams Belang, the most philosemitic and pro-Israel party in the fake construct called Belgium, continues to get stiff-armed by some in the Belgian Jewish community and by the Stephen Roth Institute for the study of Antisemitism and Racism. (kilde) Anti-semittisme er alt som truer jødisk herredømme.

Nederland? Geert Wilders parti Partij voor de Vrijheid er rent sionistisk: As Dutch parliamentarians, we will always do everything within our power to ensure that Israel remains the strong independent and democratic Jewish state that it already is. Israel already has enough enemies. Let's show friendship. (kilde)

AfD i Tyskland? Seit 75 Jahren existiert mit Israel die einzig echte Demokratie im Nahen Osten. Und Theodor Herzls Traum von einer Heimat für das jüdische Volk wurde Realität. Dazu gratulieren wir als Deutsche, wir als AfD-Fraktion im Deutschen Bundestag. (kilde) Samme som alle de andre. De gratulerer gjerningsmannen bak helvetesstormen med vel utført folkemord på det tyske folk.

La oss endelig se på SD i Sverige. SD er Sveriges nest største parti og skulle kunne forandre noe. Men vil de? Så langt har vi ikke sett tegn til det. Hva kommer det av? Att Sverigedemokraterna vill framstå som Israels bästa vänner i svensk riksdag är inget nytt. Partiets vurmande för Israel leds av bröderna Kent och Ted Ekeroth. Ted Ekeroth förestår föreningen För Israel och demokrati i Mellanöstern (Fidim). Kent Ekeroth har varit styrelsemedlem i World Zionist Organization, och mottog 2007 deras pris, Theodor Hertzl-priset, för sina insatser för Israel och sionismen. (kilde) Brødrene Ekeroth er jøder, må vite. Efter att ordförande för Sverigedemokratisk Ungdom, Gustav Kasselstrand, tillsammans med vice ordförande William Hahne har publicerat en debattartikel på aftonbladet.se där dom kräver att moderpartiet ska ändra sin ställning i Israel-Palestina konflikten... (kilde) ... ble hele SDU ekskludert fra partiet! De dannet da et nytt parti, AfS.

Det finnes ingen europeiske partier som tjener europeiske folk. Alle som hevder å være folkelige (populistiske) og motsette seg masseinnvandring fra den tredje verden, tjener i virkeligheten jødene og deres agenda. Og den er masseinnvandring og multikultur for Europa, etnisk rensing for Israel. Det er ingen hemmelighet. Det finnes nok noen ekte folkelige partier, men de er så små at de ikke har noen betydning. Demokrati slik ordet brukes i dag er et kodeord for jødediktatur. Den som vil ha ekte demokrati - frie selvstyrende europeiske folk - kalles anti-semitt og fascist.

Det jeg vil fram til er at invasjonen over Middelhavet, og på andre måter, ikke skjer i strid med makthavernes vilje. Den er en sentral agenda som de selv driver, og det finnes ingen opposisjon fordi alle politiske krefter, innvandrings-motstanderne selv også, kryper for jødene og egentlig bare tjener dem. All tøff tone til tross løfter ingen en finger for å bremse flommen. Dette kommer ikke til å endre seg før Europas folk reiser seg og knekker jødisk makt. Det er bankene og pengevesenet vi må gjøre ende på.

Erlend

Les forøvrig hva vi skrev i 2016: Prognose for fremmedinvasjonen av Europa 2016, Stengningen av Balkanruten og Tyrkia-avtalen, Organisasjonene bak masseinnvandringen til Europa.