Hva foregår i Ukraina egentlig?

Det får du ikke vite ved å følge hovedstrømsmedia. Der går alt ut på å hetse Putin, russere og Russland, og hylle Zelensky og Ukraina. Gjerningsmann her, offer der; diktatur her, demokrati der. Dette er en farlig løgn, for vi står på terskelen til å trekkes inn i en tredje verdenskrig og mulig atomkrig. Tenker folk på følgene av hva de sier og gjør? Overveier de muligheten for at de kan være ført bak lyset?

Er Ukraina demokratisk, er det folkeviljen som rår? La oss se hvem som har vært president i landet. Den første var Leonid Kravchuk (1991-1994). Før han ble president var han formann i Ukrainas øverste Sovjet. Altså en gammel kommunist og et Sovjet-menneske, det høyeste partikader i landet. Bolsjevikjøder myrdet 60 millioner russere og ukrainere, men etter Sovjetunionens fall og Ukrainas selvstendighet ba Kravchuk jødene om tilgivelse for oppdiktede jødeutryddelser (Løgnindustrien Holocaust). Siden gjorde han alt de forlangte av ham og åpnet Ukraina for jødisk plyndring. Etter å ha forlatt presidentposten sluttet han seg til oligarkene Viktor Medvedchuk og Hryhoriy Surkis, kjent for organisert kriminalitet og korrupsjon. Begge er jøder.

Neste president var Leonid Kuchma (1994-2005). Han betraktes som gudfaren for det ukrainske oligarki. Var statsminister under Kravchuk men slo ham i presidentvalget ved hjelp av jøden George Soros. Medvedchuk var Kuchmas stabssjef og til svigersønn har han den jødiske oligarken Victor Pinchuk. Det sier seg selv at Kuchma tjente jødene godt i å plyndre det ukrainske folk.

I 2004 brøt den såkalte orange revolusjonen ut etter vitnesbyrd om omfattende valgfusk. Kuchma skulle gå av og hadde utsett Yanukovich til etterfølger, men opptøyene bragte i steden Viktor Yushchenko (2005-2010) til makten. Han var heller ingen folkets mann. I 1993 ble han sjef for Ukrainas Nasjonalbank, og fra 1999 til 2001 var han statsminister under Kuchma. Han var i forbund med Igor Kolomoysky, jødisk oligark og en av Ukrainas rikeste og mektigste menn. Til statsminister 2007-2010 hadde han jødinnen Yulia Tymoshenko, en styrtrik oligark. Han utnevnte jøden Yevgeny Chervonenko til kommunikasjonsminister, en mann som er israelsk statsborger og visepresident for den all-ukrainske jødiske kongress. I sin stilling hadde Chervonenko full kontroll over Ukrainas media og kunne ensrette dem i jødisk sinn.

Han ble etterfulgt av Viktor Yanukovych (2010-2014). Yanukovych ble tvunget til å gå av etter Maidan-opprøret i 2014. Det ble utløst av at han skrotet en avtale med EU og heller vendte seg til Russland. Som nevnt var Yanukovych håndplukket for presidentposten av Kuchma og støttedes av Pinchuk. Men han straffeforfulgte Yulia Tymoshenko for underslag av statsmidler, hvilket førte til at hun ble dømt til 7 års fengsel. Hun slapp ut etter opprøret. Forresten er hun etterlyst i Russland for bedrageri og bestikkelse av offentlige tjenestemenn. Yanukovych hadde nære bånd til oligarkene Rinat Akhmetov og Dmitro Firtash.

Oleksandr Turchynov (2014-2014) regjerte en kort tid etter Maidan-opprøret. Han er nok en apparatchik i systemet. Allerede under Sovjet-tiden var han leder for agitasjon og propaganda i Komsomol (ung-kommunistene). Snart ble han politisk rådgiver for Kuchma. Fra gammelt av er han alliert med jødinnen og oligarken Yulia Tymoshenko. De drev forretninger sammen i Dnipropetrovsk. Han dannet det politiske partiet Hromada sammen med jøden Pavlo Lazarenko, dømt som forbryter i USA. Han var vise-statsminister under Yulia Tymoshenko osv. Som president hadde han Arseniy Yatseniuk til statsminister. Denne mistenkes sterkt for å være jødisk. Wikipedia oppgir en rekke kilder som hevder det. Oxford Analytica skrev i 2009 at han er født i Chernivtsi i 1974 av jødisk-ukrainske foreldre. I alle fall er han jødisk av karakter og karriære, og han spiller 100 % på lag med verdensjødedommen.

Det er verdt å dvele et øyeblikk ved denne Lazarenko. Han ble dømt i California for pengeutpresning, hvitvasking av penger, sammensvergelse, bedrageri og frakt av tyvegods. Han ble også dømt for hvitvasking i Sveits, og er etterlyst i Ukraina for mord. En hyggelig ung mann, får man si. I Amerika ble han forsvart av den jødiske advokaten Daniel Horowitz som hevdet at Lazarenko var offer for antisemittisk forfølgelse. Det slo feil.

Petro Poroshenko (2014-2019) er en av mange pamper i Ukraina som prøver å skjule sitt jødiske opphav. Derfor er det ikke godt å vite sikkert hvem som er jødisk og hvem som ikke er det. Poroshenkos far, Alexander Valtsman fra Odessa, skal ha tatt sin kones navn Poroshenko for å unnkomme sitt opplagt jødiske navn. På bilder som yngre mann ser han typisk jødisk ut. Han er oligark og milliardær. I 2015 talte han i Knesset, Jerusalem. Til statsministre hadde han jødene Arseniy Yatseniuk og Volodymyr Groysman. I 2016 hjalp han Kolomoisky å stjele 5,6 milliarder dollar som USA og IMF ytte i lån til Ukraina. Kjempetyveriet skjedde gjennom Kolomoiskys bank PrivatBank. Siden investerte denne frekt pengene i USA selv. USA og IMF tvang da Poroshenko å nasjonalisere PrivatBank. Han eier Kanal 5, en TV-kanal som under den orange revolusjon tjente som talerør for opprørernes propaganda.

Volodymyr Zelensky har vært president siden 2019. Han er jøde og regnes som Kolomoyskys utstillingsdukke. Han har hatt to statsministre. Oleksiy Honcharuk tjente en kort tid 2019-2020. Jeg finner ingen opplysninger som tyder på at han er jødisk, men på denne israelske siden påstås det: It is incidentally the only country, other than Israel, where both the President Volodymyr Zelensky and Prime Minister Oleksiy Honcharuk are of Jewish origin. Hvordan det enn er med det så er det klart at han førte en politikk til gunst for jødene. I samarbeid med IMF og EU arbeidet han for å åpne Ukraina for billigsalg til den internasjonale finanskapital. Han gikk sågar inn for å avhende landets jord. Han ble avløst av Denys Shmyhal, som er sittende statsminister. Det er høyst sannsynlig at også han er jødisk. That said, in 2019, Ukraine elected its first Jewish president, Volodymyr Zelenskyy. The Ukrainian prime minister, Denys Shmyhal, is also Jewish. (kilde) Alt han gjør vitner om jødedom. Jødisk forum: The distinguished lineup of speakers includes Ukraine’s President Volodymyr Zelensky, Prime Minister Denys Shmyhal, Minister of Foreign Affairs Dmytro Kuleba, Minister of Health Viktor Liashko, and Minister of Internal Affairs Denys Monastyrsky (kilde)

Som vi ser er de regjerende i Ukraina enten selv oligarker eller tjener oligarker som holder seg i bakgrunnen. Vi har allerede støtt på en rekke av dem. Det er ingen hemmelighet at all makt i landet ligger hos dem. Demokrati, hvis man med det mener folkelig innflytelse, finnes ikke. Folk får lov til å stemme på oligarkene, akkurat som de i Sovjet-tiden fikk lov til å stemme på kommunist-kadrene, det er alt. De fleste, og nesten alle de store, oligarkene er jøder. Tilværelsen har ikke forandret seg mye for alminnelige ukrainere siden Sovjet-Judeas dager. Den gang var det jødediktatur i landet og ukrainere var rettsløse slaver. Det samme gjelder i dag. Da kommunismen falt ble statens eiendom privatisert av gamle jødiske Sovjet-pamper som selv overtok eiendomsretten.

Hva er det som kjennetegner en oligark? De kalles også røverbaroner, men de er ikke blitt rike som landeveisrøvere, de røver fra innsiden av systemet. De satt i høye stillinger da Sovjet-systemet tonet ut og hadde et nettverk av medspillere. Mange var jøder og hadde derfor støtte i Vestens finans-oligarki. Da statens eiendom skulle privatiseres hadde de alle fordeler og kunne røve alt av verdi i landet til en brøkdel av markedsverdien. Ingen selvstendig næringsdrivende kan ta opp kampen mot dem fordi de har statsstøtte og lovene og reguleringene er laget til deres fordel. De får gylne kontrakter med staten. Hvis de vil kan de beordre politi og rettsvesen å gripe inn mot ubehagelige konkurrenter. De kan også ustraffet begå forbytelser mot dem. Ikke minst kan de melke folket gjennom staten. De er langt på vei hevet over loven.

I 2016 kom anslagsvis 85 % av milliardærenes formuer i Ukraina fra bransjer av næringslivet som preges av åger. Åger kan defineres som å bli rik på andres bekostning, uten å produsere noe, uten å bidra noe til samfunnet. Man erobrer en strategisk stilling og utnytter den til å suge ut andre. Ukraina regnes som tredje værst i verden på dette. Siden oligarkenes herredømme hviler på statsmakt bruker de store ressurser på å korrumpere alle statlige institusjoner.

Når jødene sitter med makten i en ikke-jødisk stat kan de lett plyndre og slavebinde folket ved hjelp av global jødisk høyfinans. Oligarkene i Ukraina spiller på lag med IMF. I statens navn tar de opp store lån. Pengene stikker de i egne lommer gjennom kontrakter med staten. Men det blir folket som skylder IMF pengene. Når staten ikke kan betjene gjelden blir folket skadelidende. Man kutter pensjoner og velferdsytelser, statlige og kommunale tjenester som helsevesen og skole; man devaluerer valutaen, øker renter, skatter og avgifter. Når folk da får dårlig råd og kommer i knipe vanker tvangssalg. Staten på sin side må privatisere mer og mer av sin eiendom, og den går i hendene på de samme oligarkene som røvet lånet fra IMF. De overtar statens eiendom til spottpris.

Når det ukrainske folk slaver under jødiske oligarker og røverbaroner skulle man tro at det fantes en sterk antisemittisk folkebevegelse i landet. Men det er meget tvilsomt. I hovedstrømsmedia ble vi fortalt at Maidan-opprøret i 2014 ble drevet av "nynazister". Man sikter til Svoboda og Høyre Sektor (Pravy Sektor). Svoboda ble stiftet av Oleh Tyahnybok og Andriy Parubiy, og Tyahnybok leder partiet. Tyahnybok gjorde seg bemerket under Maidan-opprøret i 2014 da han spilte en fremtredende rolle blant jødene som drev omveltningene: U.S. Assistant Secretary of State for European Affairs Victoria Nuland (Nudelman), Senator John McCain, og Yatsenyuk. Tyahnybok sier at han støtter Israel, og Svoboda holdt en mottagelse til ære for Israels ambassadør i Ukraina. Han sa at han respekterer at Israel hevder sine borgeres interesser. Men selv hevder han ikke ukraineres interesser; han utleverer folket til jødene!

Under opptøyene hadde Svoboda hjelp av veteraner fra Israeli Defense Forces (IDF). Lederen kaltes Delta og kom fra IDFs Givati infanteri-brigade. Han var en ortodoks jøde i slutten av 30-årene og ledet en mobb på 40 menn og kvinner, hvorav flere andre IDF-veteraner. Det førte til voldsomme sammenstøt med politiet. Han sa (jta.org) at han tok ordre fra Svoboda.

Andriy Parubiy ledet Maidan-opptøyene som kommandant for Pravy Sektor og deres maskerte og bevæpnede styrker. Siden ble han sekretær i Ukrainas kommitte for Nasjonal Sikkerhet og Nasjonalt Forsvar. Han ble også parlamentets (Verkhovna Rada) ordfører. Han har besøkt Israel hvor han ba parlamentet (Knesset) anerkjenne Holodomor som folkemord på det ukrainske folk. Men han anklager ikke jødene for det, skjønt det var bolsjevikjødene i Sovjet-Judea som begikk dette folkemord. Han møtte Knessets ordfører Yuli-Yoel Edelstein og diskuterte samarbeid om sikkerhet. (kilde)

I 2014 inntraff flere massakre, på Maidan, i Odessa og Mariupol. Et par dager før operasjonen i Odessa bragte Parubiy dusinvis av skuddsikre vester til paramilitære styrker i byen. Mannen som mottok dem var den hardkokte gangsteren Mykola Volkov. I Mariupol ble en politistasjon brent ned hvor både militante separatister og sivile oppholdt seg, hvorav kvinner og barn. De som flyktet fra infernoet av flammer ble meiet ned med maskingevær. Dette ble utført av Dnipro-bataljonen, en styrke av mest fremmede leiesoldater fra terrorgrupper som Israel avlet rundt om i verden. Bataljonen finansieres av Kolomoyskyi som betalte en dusør på fem tusen dollar for hver "pro-russisk separatist" som ble drept. Ukrainas regjering hadde oppnevnt Kolomoyskyi til guvernør over Dnipropetrovsk hvor stridene med russiske separatister utspilte seg, og det var Yulia Tymoshenko som ga ham ordren. Etter eget utsagn bruker han 10 millioner dollar i måneden på å utruste en privat hær av to tusen mann for å terrorisere russere og ulydige ukrainere. Hans mannskaper trenes av Mossad. De støttes av UNA-UNSO, tropper av leiesoldater som CIA og NATO opprettet i Øst-Europa. Disse åpnet ild mot demonstranter i 2014 og drepte 86 mennesker for å hetse massene til å begå statskuppet.

Kolomoyskyi er en grusom slakter i de sovjetiske kommissarenes tradisjon og har skaffet penger tilveie fra pro-israelske grupper for å snikmyrde ukrainske ledere som støtter Russland. Dette er hva man i Vesten og Russland konsekvent kaller nynazisme! Jødenes mål i Ukraina er på den ene siden å bruke landet som sverd mot Russland, på den annen å plyndre landet og drive ukrainere som slaver under det globale bankvesen. Første statsminister etter Maidan var Arseniy Yatseniuk, og han er selv bankierer og forhenværende guvernør for Ukrainas Nasjonalbank. (kilde) Ved siden av sin Dnipro-bataljon finansierer Kolomoyskyi også andre bataljoner: Aidar, Azov, Dnepr 1, Dnepr 2, og Donbas.

Pravy Sektor ledes av Dmitro Yarosh. Han har møtt Israels ambassadør, Reuven Din El, i Ukraina og sagt at hans bevegelse forkaster antisemittisme og fremmedfrykt og ikke tåler det. Han sa at dens mål er et demokratisk Ukraina med like rettigheter og muligheter for alle etniske grupper. Det sier han altså om et land hvor jødiske oligarker er allmektige tyranner og ukrainere rettsløse slaver. Yarosh sloss en gang sammen med tsjetsjenske islamister mot Russland og skryter av at han personlig drepte et stort antall russiske soldater. (kilde) Der har du din "nynazist", en mann som fryder seg over å drepe unge menn av nordisk rase på oppdrag fra jødene.

Jeg nevnte UNA-UNSO. Lederen Andriy Shkil var rådgiver for Yulia Tymoshenko under den orange revolusjonen 2003-2004. Han støttet NATOs kandidat Yushchenko mot Yanukovich. UNA-UNSO sørget for tilhengernes sikkerhet på Maidan-plassen i Kiev. Helt siden Sovjetunionen brøt sammen i 1991 har UNA-UNSO vært drivende i opprøret mot russisk innflytelse. Ryktene sier at den er del av NATOs stay-behind nettverk i Øst-Europa. I alle fall er den ingen ukrainsk nasjonalisme slik den fremstilles i vestlige media. Jeg minner om at stay-behind i Norge er et røykteppe for Mossad Norge. Yarosh ryktes å være et gammelt medlem av stay-behind i Ukraina. Han har vært kommandant for Azov-bataljonen.

Pravy Sektors talsmann (2014) Boryslav Bereza er en jøde som har bodd i Israel og sikkert har israelsk statsborgerskap! Hvem han egentlig arbeider for kan du tenke deg selv. Alle de såkalte nasjonalistiske og nazistiske gruppene i Ukraina har bare ett formål, å avle hat mot russere og avlede oppmerksomheten fra jødeplagen i landet. Splitt og hersk er strategien som nok en gang tas i bruk.

Etter Maidan-opprøret og statskuppet krevde Yarosh at de private militsene måtte få status som regulære militære enheter med adgang til landets våpenarsenal. Yatsenyuk avskjediget tre generaler som nektet å etterkomme kravet. De fremholdt at dette ville splitte folket og føre til kaos i politi, forsvar og etterretning. Yarosh fikk det som han ville.

Siden det er krig mellom Russland og Ukraina, og Ukraina er et jødediktatur, skulle man tro at Russland er noe helt annet og antisemittisk. Hvor forbauset blir man ikke da når det går opp for en at Vladimir Putin er en ytterst filosemittisk mann. Og er det anderledes med oligarker i Russland? Denne enkle statistikken sier alt: De 25 ledende oligarkene i Russland eier like mye som 12 % av landets 103 000 millionærer! Det råder en ekstrem økonomisk ulikhet i landet, og ikke på grunn av forskjeller i dyktighet og arbeidsinnsats. Hvordan oppsto den?

Da Sovjetunionen brøt sammen overtok jøden Jeltsin (Jelzman) roret og ansatte en gjeng nyliberale økonomer for å privatisere Russland og innføre markedsøkonomi. De som er gamle nok husker den beryktede finansministeren Jegor Gaidar og hans sjokkmedisin. Gaidar var selvfølgelig jøde. På Occidental Observer finner vi hans familiehistorie. Han ble født inn i den høyeste sovjetiske nomenklatura. Han virket som skribent for dagbladet Pravda og tidsskriftet Kommunist, hvor han førte et felttog mot kapitalistisk markedsøkonomi og dens onder. Men så snart Sovjetunionen begynte å smuldre opp kom han på nye tanker. Han begynte å motsi alt han tidligere hadde stått for. Dette lærer oss at jøden ikke har noe livssyn, ingen overbevisninger, ingen prinsipper; han har bare en strategi og en plan, og de skal gavne jødene i allmenhet og ham i særdeleshet. Hans "ideologi" er en syre for å bryte ned vertsfolkets ideer, ingen positiv idé.

Sjokkterapien gikk ut på å masseprivatisere industribedrifter. I begynnelsen var aksjene fordelt på titalls millioner russere, men etterhvert overtok et fåtall personer alle sammen. Hvordan? Ved at det fra Sovjetsamveldets dager fantes et maktapparat, enn videre i Vesten et maktapparat, og disse to forente sine krefter. Hva hadde det russiske folk å stille opp mot det? Har man politikere, byråkrater, lovgivere og domstoler i sin lomme oppnår man hva man vil. Dette er hva som kjennetegner oligarker; de forandrer spillereglene slik at de ikke kan tape. De raner folket, men innenfor loven og systemet; eller de har makt til å få en dommer til å si dette, uansett hvordan det egentlig forholder seg.

Det fantes motstand, men den kunne overvinnes. F.eks. forbød parlamentet privatisering av gruveindustrien. Den forretningssmarte jøde så en utvei: Regjeringen lånte penger av private banker og satte gruveaksjene i pant. Siden bare unnlot den å betale tilbake, og da gikk aksjene til tvangsauksjon. Auksjonene ble ledet av disse bankene selv og var juks og bedrag; de overtok selv aksjene for en slikk og ingenting.

Fremveksten av oligarker særpreger Russland og Ukraina; i langt mindre grad andre post-kommunistiske land. For å forstå hvorfor er det nok å kaste et blikk på kartet. Russland er verdens suverent største land og strekker seg over halve jordkloden. Det har enorme naturtilganger, særlig olje og gass, hvilket åpner for åger i stor stil. Russland er landet hvor man kan bli milliardær uten å løfte en finger, bare man sitter på rett plass.

For å ta litt annen statistikk om oligarkene i Russland: Man samplet 75 % av russisk industri og fant at 22 oligarker behersker 40 % av salg og sysselsetting. De er riktignok små i global sammenheng men giganter i Russland. Sine enorme formuer har de dog ikke investert der men mest mulig skysset ut av landet og plassert på hemmelige bankkonti i offshore skatteparadiser eller via mellommenn investert i Vesten. De eier halve London. Noen av dem bor der også, f.eks. Roman Abramovitch (jøde) og Victor Pinchuk. Kolomoyskyi bor i Geneve, Sveits. De har sikret seg i fall omveltninger skulle inntreffe i Russland. De frykter naturligvis at folket når som helst skal reise seg mot gangsterveldet og gjøre kort prosess med oligarkene. Det er kjent at gjennomsnittsrusseren med stemmerett bestrider oligarkenes eiendomsrett og vil ekspropriere deres eiendom.

Putin kom til makten i 2000 på en bølge av motstand mot oligarkene. Men som president rørte han dem ikke. Det eneste han krevde av dem var at de betaler skatt og ikke bruker sin makt mot ham. I 2003 utfordret oligarken Mikhail Khodorkovsky (jøde) ham og anklaget hans regjering for korrupsjon. Han støttet opposisjonspartier og "uavhengige" media, dvs. media styrt av ham selv. Han var majoritetseier i oljeselskapet Yukos. Putin reagerte med å arrestere ham og hans støttespillere eller tvinge dem i eksil, og han eksproprierte Khodorkovskys eierandel i Yukos. Khodorkovsky selv ble dømt til 8 års fengsel og hans formue raste.

Man må forstå at dette ikke var et oligark-fiendtlig trekk fra Putins side, det var ren og skjær maktkamp. Han har gjennomført en del renasjonalisering av oligark-eiendom, men man må formode at det kun rammer hans motstandere. Eksempler: Abramovichs Sibneft, Khodorkovskys Yukos, Kadannikovs Avtovaz, Bendukidzes UMZ. I noen tilfeller får oligarken en stor del av selskapets markedsverdi, i andre bare smuler. Men er statsdrift det samme som nasjonalisering? Hva er nasjonalt ved det gamle Sovjet-byråkratiet? Det er både ineffektivt og korrupt. Ikke bare industrien men også staten bør nasjonaliseres. (kilde)

Siden 2014 har det vært proxy-krig i Donbass mellom Russland og Ukraina. Rettere sagt mellom visse oligarker i Russland og Ukraina. Det har vært en krig om "retten" til å melke den ukrainske kua. Oligarkene har melket henne nådeløst uten grenser, uten tanke på holdbarhet. Med Zelenskys valgseier i 2019 ble Kolomoisky atter landets mektigste mann, og den mest aggressive mafiabossen. Zelensky er bare en skuespiller og nikkedukke for Kolomoisky med bakgrunn som komiker i hans TV-kanal. Kolomoisky har full kontroll over landets sikkerhets- og politivesen gjennom sin mann Arsen Avakov på posten som Ukrainas innenriksminister. Avakov holder også oppsyn med de paramilitære bandene. Han var dypt innblandet i borgerkrigen og undertrykkelsen av opposisjonen.

George Soros er overalt, også i Ukraina. Allerede før landet ble uavhengig begynte han å bygge opp sine NGOs og sine finans-selskaper der: Dragon Capital, medianettverk. NGOene skilter med allmennyttige formål som å bekjempe korrupsjon, men deres egentlige oppgave er å styre landet politisk i den retning Soros og verdensjødedommen ønsker. Soros samarbeider nært med USAs apparat for styring av utenrikspolitikken og sikkerhetsvesenet, slik som Council on Foreign Relations (CFR), samt ledelsen i det Demokratiske Parti. De hører alle inn under den jødiske verdensregjering hvor Soros har sete. Han er i forbund med Pinchuk og herre over nest største fraksjon i det regjerende parti. De som sysler med økonomi i regjeringen er rene løpegutter for Soros, har null peiling på økonomi og iverksetter underdanig nyliberale ordre fra IMF.

Soros er som sagt i forbund med demokratene i USA, med president Joe Biden og hans sønn Hunter. Han er også konkurrent til Kolomoisky i Ukraina. Hva er da naturligere enn at Kolomoisky nærmer seg Donald Trump? IMF er etter Kolomoisky for milliardene han stjal av lånet til Ukraina, og han håper vel at Trump skal gjøre noe med det hvis han blir president igjen, som takk for den støtte Kolomoisky gir ham. Et skittent spill. IMF holder tilbake nye lån til Ukraina inntil landet tar affære mot Kolomoisky, men det er vanskelig mot landets mektigste mann. Zelensky kan selvfølgelig ikke gjøre det siden han bare er en dukke i hendene på Kolomoisky.

Apropos Hunter Biden: I 2014 ble han medlem av styret i olje- og gasselskapet Burisma, Ukraina. En storeier der er Kolomoyskyi. I 2016 etterforsket statsadvokat Viktor Shokin det korrupte selskapet. Joe Biden var da visepresident under Obama og medga foran kamera at han utnyttet sin stilling til å presse Ukraina til å avskjedige Shokin.

Vi begynner å nærme oss hva konflikten i Ukraina egentlig handler om. Den nye rørledningen for naturgass fra Russland til Tyskland, North Stream 2, er ferdigbygd og planlas komme i drift i år, 2022. Fra før finnes det fire rørledninger vestover fra Russland: South Stream (31.5), Middle Stream (40), Jamal (33), og North Stream 1 (55). Tallene i parentes er rørenes kapasitet i milliarder kubikkmeter per år. Av disse går de to første gjennom Ukraina, mens Jamal går gjennom Hviterussland og Polen, og North Stream 1 på bunnen av Østersjøen til Tyskland. North Stream 2 har samme kapasitet som North Stream 1, og siden South Stream ikke går til Tyskland betyr det at North Stream 2 gjør Tyskland uavhengig av ukrainsk transitt. Dette har store økonomiske og geopolitiske ringvirkninger. I dag er USA største leverandør av kondensert naturgass (LNG) til EU. North Stream 2 vil gjøre at USA mister en stor del av sitt marked. Derfor stiller både Ukraina og USA seg fiendtlige til North Stream 2. Den nye rørledningen vil trekke Europa, og særlig Tyskland, inn i Russlands maktsfære og bort fra USA. Den vil også gjøre Tyskland mindre interessert i å investere i Ukraina og hjelpe landet inn i EU og NATO.

Et annet land som kan dekke Europas gassbehov er Qatar. Det finnes ingen rørledning derfra til Europa, men landet kan selge LNG. Det har også lenge vært på tale å bygge en rørledning fra Qatar via Saudi Arabia, Jordan og Syria til Tyrkia og Europa. Dette prosjektet vil både USA og Israel gjerne drive for å svekke Russland. Men Syria er i forbund med Russland og sier nei. Altså prøver USA/Israel å styrte Bashar al-Assad og trekke Syria inn i deres maktsfære. Krig og terror i Syria!

Nå skjønner vi også bedre hvorfor Russland støtter separatister i Donetsk og Luhansk (Donbas). Som du ser oven går 31.5 + 40 = 71.5 av gassen fra Russland til Europa gjennom Ukraina. Russland er økonomisk svært avhengig av sin eksport av olje og gass. Altså er det svært viktig for Russland å ha et vennligsinnet regime i Kiev som er med på notene. Dessuten har Russland siden 1991 investert 200-300 milliarder dollar i Ukraina i form av subsidiert naturgass. Helst vil Russland innlemme Ukraina i en ny union. Så lenge ikke det går vil det legge press på Kiev. Donbas er et rikt industrielt område som betyr mye for Ukraina. Det værste som kan skje, sett med russiske øyne, er at Ukraina går med i NATO, for da kan USA strype Russlands gasseksport.

Hvorfor er det så viktig for USA å svekke Russland? USA er verdensjødedommens høyborg og maktbastion. Også i Russland har jødene, gjennom sine oligarker og filosemittiske president Putin, stor makt. Men den makten er utrygg. Så lenge den russiske stat er sterk og det russiske folk selvbevisst kan det når som helst dukke opp en sterk statsmann som eksproprierer oligarkenes eiendom og hiver dem på historiens skraphaug. Jødene vil akkurat det i Russland som Putin sier han vil i Ukraina: demilitarisere og denazifisere. En stat uten et sterkt forsvar er svak. Roten til en sterk stat er dog et folk med en sterk identitet og felles vilje. Denazifiseringen går ut på det samme som gjennomførtes i Tyskland etter annen verdenskrig: Å bryte ned alt fellesskap og alt samhold. Det kan gjøres på flere måter: masseinnvandring av fremmedlendinger, multikulturalisme, kulturmarxisme, sedelig forfall og oppløsning. Endelig kan man laste en tung bør av skyld på det russiske folks rygg: Russland har i århundre vært et imperium, og man kan si at russere aldri har gjort annet enn å øve vold og undertrykkelse mot andre nasjoner! Det sa man om tyskere i Tyskland post 1945.

La oss vende tilbake til Zelensky. Han spiller en sentral rolle i dramaet som utfolder seg. Er det rart han er skuespiller? Han får godt betalt for besværet, det er sikkert. Ikke bare har han dyre eiendommer i London, han har også en luksusvilla i Sunny Isles, Florida, bygd av Kolomoisky og Pinchuk. Den er verd 35 millioner dollar! På sin bankkonto har han 1,3 milliarder dollar! I februar 2020 talte han for World Economic Forum (WEF), da pandemien hadde brutt ut, og bare måneder før WEFs kontroversielle Great Reset -møte. WEF har flere jern i ilden i Ukraina, og Zelensky takket dem og regnet med fortsatt fruktbart samarbeid.

Når man vet at WEF er tungt inne i Ukraina overrasker det ikke at det står helt på Ukrainas side i konflikten med Russland. Det har lovet å gjøre alt som står i dets makt for å hjelpe landet. Kort etter intervensjonens innledning rykket Klaus Schwab og president Børge Brende ut og sa at de dypt fordømmer Russlands aggresjon mot Ukraina, angrepene og ugjerningene. Børge Brende må være en av Norges mektigste menn blant globalistene. (kilde)

I dag har Ukraina bare en halv prosent jøder. Men i 1920 hadde landet kanskje verdens største jødebefolkning. Inntil da hadde de monopolisert visse yrker. Så kom den Røde Armé med sine jødiske kommissarer og innførte jødisk skrekkvelde. Kommunistpartiet i Ukraina på den tiden var rent jødisk. Det hjemmehørende folk ble trykt ned i fattigdom mens jødene levde i velstand. Man så lett forskjellen på gata, for jødene var bedre kledd, og de var ofte fete da de spiste hundre ganger bedre enn ukrainere. Ukrainernes fremste fører i den revolusjonære tiden etter første verdenskrig var Simon Petliura. Til tross for sin filosemittisme ble han bebreidet for pogromene og i 1926 myrdet av jøden Sholom Schwartzbard i Paris. Jøder må gjerne myrde millioner av ariere men en arier må ikke krumme et hår på en jødes hode. Schwartzbard har flere gater i Israel oppkalt etter seg. Jøder er fremragende snikmordere og feires for det av sine.

I dag er intet bedre. Jødene er styrtrike diktatorer og ukrainerne fattige slaver. Den ukrainske nasjonalisten Volodymyr Martynets skrev: Våre jøder er politisk betraktet et fiendtlig element, sosio-økonomisk betraktet parasitter, skadelige for nasjon og kultur, oppløsende på seder og livssyn ... og de egner seg ikke for å blandes med vår rase og gå opp i den. På denne bakgrunn er det forståelig at jøder i det ukrainske samfunn av i dag ofte prøver å skjule sin jødedom. Vi har møtt kryptojødene Poroshenko og Yatsenyuk.

Vladimir Putin er en gammel bolsjevik og KGB-mann og har alltid samarbeidet nært med jøder. Muligens er han selv jødisk. I alle fall står han på jødenes side i livssyn og maktkamp. Hvert år feirer han bolsjevikjødenes seier over russere, tyskere og andre ariere. Han blåser i jødenes folkemord på 60 millioner russere og valfarter til løgnindustriens tempel i Jerusalem, Yad Vashem. Han tuktet de jødiske oligarkene Khodorkovsky og Berezovsky, men de var bare to av syv store: Boris Berezovsky, Mikhail Friedman, Mikhail Khodorkovsky, Vladimir Potanin, Vladimir Gusinsky, Alexander Smolensky, Vladimir Vinogradov. De fem andre rørte han ikke. Og alle disse, unntatt Potanin, er jøder. Selv Potanin ble født inn i en bolsjevik-familie høyt på strå i Sovjet-systemet. Putin avlet en ny klasse av oligarker, bestående av sine venner og kakser i KGB (FSB), politi og militær. Folket ble plyndret gjennom statskontrakter hvor private tjenesteytere krevde og fikk priser som lå langt høyere enn markedspris, mot smøring av byråkratene.

Vi ser at den som leter etter gode og onde, venner og fiender, blant makthaverne og spillerne i konflikten mellom Russland og Ukraina, leter forgjeves. Ingen står på folkenes side, ikke i øst og ikke i vest. Hovedårsaken til konflikten tror jeg ligger i at Putin vil gjenreise Sovjetunionen og danne et mektig imperium. Verdensjødedommen derimot har gått videre i sin strategi og lagt bolsjevismen bak seg. Den vil se et demilitarisert og denazifisert Russland - et svakt, statsløst, identitetsløst land som de kan kolonisere og suge ut. Samme med Ukraina. Samme som det Tyskland gikk gjennomgå, samme som alle hvite land i dag underkastes.

At de fleste oligarker er jøder impliserer ikke at de er perlevenner. De nappes om penger og makt de også. Kolomoyskyi lurte Putins venn Roman Abramovich på millioner av dollar. Det hevdes at det er oligarkenes herredømme i Donbas som har ført til uroen der. Oligarker, røverbaroner og kleptokrater har fått russerne til å steile. De ville neppe ha grepet til våpen mot et ukrainsk herredømme. Russere og ukrainere er broderfolk og har det meste felles. Mange har venner og familie i den andre nasjonen. Det er helt unaturlig for dem å være i strid med hverandre. Men jødene vet å avle et grunnløst hat ved propaganda i sine massemedia. For tiden har de klart å få en hel verden til å hate russere.

Kolomoyskyi er en hardkokt gangster og går ikke av veien for å lure sine medjøder. Pinchuk saksøkte ham i London for å ha solgt ham et selskap for 143 millioner dollar, bare for å ta det tilbake med våpenmakt! Kolomoyskyi er kjent for å ta over bedrifter ved å sende inn sine væpnede bander og simpelthen kaste ut eiere og ansatte. De stiller med klubber, jernstenger, gass- og gummikulepistoler, motorsager og annen rekvisita. Ofte gir de skinn av å handle legalt ved å ha med seg rettslige ordre som Kolomoyskyi har bestukket en dommer eller registrar til å utferdige. På denne måten skifter han også ut styremedlemmer i selskaper han har kjøpt eierandeler i.

Hvor stammer hatet mot russere fra som i disse dager rir verden? Jeg nevnte oven at det var Yulia Tymoshenko som ga ordre til massakren i Odessa i 2014. Hun hadde for vane å egge til utryddelse av russerne i Ukraina, ja alle russere for den saks skyld. I en avlyttet telefonsamtale skal hun ha sagt: De må drepes med atomvåpen... Jeg skal bruke alle mine forbindelser, reise hele verden, så snart jeg kan, og sørge for at... pokker heller, ikke en gang brent jord skal stå igjen etter Russland Når man hører slikt spør man ikke mer hvordan jødene kunne myrde millioner av russere under bolsjevismen. Vi må ikke la oss oppildne til vanvidd av deres propaganda i disse dager! Hold hodet kaldt, tenk selv, spør etter fakta og bevis, og gransk alt som legges frem. Tro ikke blindt på noenting.

Siden regime-skiftet i 2014 har jødene i Ukraina virket for IMFs "restrukturering", hetset til borgerkrig, og demonisert Putin og Russland. På denne måten vil de hindre at Ukraina glir inn i Russlands innflytelses-sfære. Jeg har brukt mye plass på å tegne Kolomoiskys portrett, siden det egentlig er han som regjerer i Ukraina. Zelensky er hans løpegutt og klovn. Maidan-opprøret førte ikke til folkestyre i landet; som før er det oligarker og røverbaroner som bestemmer alt: Akhmetov, Firtash, Kolomoisky, Pinchuk, Poroshenko, Pasternak. Mannen i gata er en trell og strever i fattigdom. Makter han ikke å betale sine regninger kappes han brutalt selv fra basale goder. Mange innbyggere i Kiev tilbragte sommeren i fjor uten varmtvann. En million ukrainere forlater landet hvert år og søker bedre levekår annetsteds. Det anslås at 2/3 av landets statsbudsjett siden 2014 kommer fra Vesten eller Russland.

Oligarker som Igor Kolomoysky and Gennady Bogoljubov gjør et stort nummer av å være filantroper. De er en drivende kraft bak Europas jødiske samfunn. Kolomoysky grunnla European Jewish Parliament, og Bogoljubov skryter av millionene av euro han har skjenket det jødiske samfunn. Hva de ikke forteller er at de røvet pengene av ukrainske småsparere i banker som gikk overende. Jødisk filantropi går ut på å overføre gojim-eiendom til jøder. Kolomoyskys PrivatBank anslås å ha fra 80 % til 97 % råtne lån - lån som neppe noensinne blir betalt tilbake. Samtidig har 97 % av bankens bedriftslån gått til bedrifter som er knyttet til bankens to hovedeiere, Kolomoysky og Bogoljubov! Milliarder av dollar er ført ut av landet i ly av svindelkontrakter. De får det til, jødene. Penger som tilhører ukrainere bare forsvinner ned i deres lommer. Samtidig vokser landets statsgjeld som må betales tilbake av folket, med tillegg for rente og rentes rente. Kreditorene er selvfølgelig jødiske banker.

Ukraina er en labyrint av informasjon og desinformasjon, og jeg kan ikke love at alt oven er blitt riktig, men jeg har gjort så godt jeg kan. Sjekk alt selv om du orker! Hva jeg har å si om krigen som raser i Ukraina? Hmm, er det noen krig der? Jeg har søkt på nettet etter video-klipp som viser krigshandlinger uten å finne noenting. I en tid hvor alle har smartphones med video-kamera og det finnes billige droner med video-kamera har ingen sivile ukrainere klart å fange noenting på film. De stridende parter har ikke vist noen interesse for å dokumentere hva som skjer. Putin-regjeringen sier at det ikke er krig i Ukraina. Zelensky-regjeringen kunne lett bevise det motsatte ved å kringkaste lyd og bilde fra fronten, men det avstår den fra. Allerede de første dagene etter 24. februar meldtes harde kamper i utkanten av Kiev, og russiske sabotører var overalt i byen og merket lyktestolper for at russiske styrker skulle finne veien inn til sentrum. Zelensky var måltavle nr 1, sa han. Stakkars mann! Folk ble belagt med utegangsforbud store deler av døgnet. I dag, nesten tre uker senere, er russerne fremdeles på vei mot Kiev! Haha, dette har utartet til en komedie, og komikeren i hovedrollen er Zelensky.

Mange video-klipp har påståtts vise krigshandlinger i Ukraina, men er senere blitt gjendrevet som falske. Vi har fått se eksplosjon i en kjemisk fabrikk i Kina, parade-flyving i formasjon over Moskva, et jagerfly som styrter i Libya for ti år siden, Israels bombing av Gaza, gass-eksplosjon i en boligblokk i Ukraina, scener fra et video-spill og mye annet. Israelsk fjernsyn var så frekt at det viste klipp fra Star Wars! Jeg har samlet en del videos som viser dette:

MSM LYING to YOU about the UKRAINE, Eyewitness Exposes Fake Footage- XAndrewX
THE ILLUSION OF WAR IN UKRAINE
WATCH: Ukrainy DEEP-FAKE promo urging EU & allies to assist in the cause
FAKE NEWS ABOUT WAR IN UKRAINE -2
Crisis Actors and Fake War Porn
FAKE STAGE UKRAINE WAR EXPOSED BY PEEKAY TRUTH
THIS VIDEO SHOWS HOW THE FAKE MEDIA IS USING OLD PICS & VIDEOS TO LIE ABOUT WAR IN UKRAINE
Fake news about war in Ukraine -2
UKRAINE / RUSSIA FAKE NEWS – PAUL JOSEPH WATSON
Seems MSM is at it again, top fake stories & Fauci´s War Recommendations
More Photos from the Ukraine/Russia 'War'
Ukrainian Resident Talks About the Fake War | He's Says Zelensky's Insane!
7 FAKE NEWS STORIES From Russia Ukraine War
Russia Invading Ukraine [Fake War, Psyops, Crisis Actors] The World is a Stage
I SPENT A WHOLE WEEKEND LOOKING FOR FAKE MEDIA FOOTAGE THAT WAS USED TO SHOW US A WAR IN UKRAINE.
Meanwhile in 'Israel', they are showing Star wars footage as Ukrainian war footage.. lol
Ukraine is calm on live security camera footage

NRK viser få video-klipp fra krigen, men svensk TV har samlet noen. La oss se på dem. Ja, de har vel endret seg når du leser dette, men. Det første viser brann i en bygning; det andre et krater, masse skrot spredt utover og en ødelagt bygning; det tredje en mann som heises ned på båre langs en stige fra en ødelagt bygning; det fjerde en ødelagt stridsvogn og stridsvogner som kjører på en vei; det femte eksplosjon i en bygning som kan være en boligblokk, en stridsvogn som står mutters alene og skyter, og eksplosjon i en annen bygning som kan være en bensinstasjon, til slutt noen soldater som kommer løpende; det sjette ruiner av noe og så en mann som står og prater foran en ødelagt bygning som skal være et hotell; det syvende en skadet kirke og en ødelagt stridsvogn og en skadet boligblokk; det åttende brann og en ødelagt bygning; det niende to menn som angivelig desarmerer en udetonert rakett; det tiende noen som hiver plastsekker med noe i ned i et oppgravd dike, og en skadet bygning.

Dette er jo dramatisk og skremmende. Men hva ser vi? Ser vi krig? Nei, det gjør vi ikke. Ingen kamphandlinger og kun alenestående hendelser; noen eksplosjoner, brann, ødelagte bygninger. Hvis det virkelig er krig i Ukraina, hvorfor vil de ikke vise oss den? Ukraina er først og fremst et gigantisk propaganda-spetakkel. Det har skjedd minimalt militært på bakken, men hele verden er endevendt for det. Det sies at sannheten er krigens første offer. Jeg kan ikke huske noen krig så gjennomsyret av løgn som denne. Vi utsettes for et illusjonsteater som har overrumplet og forvirret en hel verden. Alle skal sende våpen og penger til Zelensky-regjeringen. Pengene går selvfølgelig rett i lommene på jødiske oligarker, og våpnene i hendene på jødiske terrorbander. I skrivende stund har over 3 millioner mennesker flyktet fra Ukraina. I media får vi høre at det er ukrainske kvinner og barn, men faktum er at ingen som tar seg over grensen til nabolandene nektes status som flyktning, uansett hvor de kommer fra og hvem de er. Video-opptak fra perrongene viser mange unge menn fra Midtøsten og Afrika. De har ikke en gang pass eller papirer. De har allerede begynt å gjengvoldta ukrainske jenter, meldes det fra et flyktningmottak i Tyskland.

Nordmenn er født i går og mistenker ingenting, tror bare godt om alle. Men EU har åpnet for at hele menneskeheten nå kan få flyktningstatus i Europa. Alt man behøver gjøre er å fly til Russland eller Hviterussland, ta seg over grensen til Ukraina, og så "flykte" videre til Polen. Siden kan man fortsette til Tyskland eller Skandinavia og få fred, frihet og all ting gratis resten av livet uten å behøve arbeide. Leve i velstand og gjengvoldta nordiske jenter. Hva flykter ukrainske kvinner og barn fra? Ikke fra krigens redsler, for dem har de ikke sett snurten av. De flykter fra fattigdom, vanstyre og slaveri. Når de har fått oppleve nordisk velstand og velferd og alt-er-tillatt kan vi være sikre på at de aldri mer vender hjem til sitt fedreland. Blant dem som kommer nå er det nok mange kriminelle, perverse, kronisk syke, åndssvake, og arbeidsskye. Sikkert er kun et mindretall av nordisk rase. Nordmenn omfavner dem og ønsker dem hjertelig velkomne. Hvor mange? 1 million, 2 millioner, 3? Det stopper ikke før nordmenn sier stopp. Og glem ikke familiegjenforeningen i etterkant. Skal vi begå nasjonalt selvmord eller våkne til virkeligheten?

Rønnaug