Ingen Terror i Christchurch

Falsk Anklage mot Hvit Nasjonalisme

Fredag 15. mars 2019 meldtes en stor terrorhandling fra Christchurch i New Zealand. 49 muslimer skal ha blitt drept i 2 moskeer og 47 såret. Gjerningsmannen overførte handlingen live på facebook. Senere ble videoen lagt ut forskjellige steder på nettet. Du kan se den på 153news.net eller bitchute.com. Samtidig la han ut et manifest på nettet som han kaller The Great Replacement. Massemedia over hele verden kaller ham en hvit supremacist, og hvit selvbevarelse skal nå kriminaliseres.

Jeg så videoen og oppdaget snart at det er noe galt med den! Ingen blir drept eller såret i den videon. Det er skuespill alt sammen. Jeg prøvde da å finne bilder på nettet som viser døde eller sårede, men nei, det finnes ikke. Det eneste jeg fant var noen muslimer som fraktes uskadde bort på båre. Andre sprader omkring med litt rødmaling klint på klærne. På ett bilde ser man endog mannen med rødmalingen. Her noen bilder: uskadde.

Hva er dette? En øvelse? Akkurat. happened to be in training session. Sånn har det vært hver eneste gang, enten terroren var virkelig eller fingert. Så vi vet hvem som står bak dette. All terror. Nå kom ingen til skade i Christchurch, men en hel verden tror det! Den tror at en slem hvit supremacist har massemyrdet drøssevis av bedende muslimer. Det er falsk anklage og hets mot den hvite rase og dem som slåss for den. Det er en slags terror det også. Vi, alle hvite mennesker, og nasjonalister spesielt, må nå regne med gjengjeldelsesaksjoner for intet. Det er morderisk hets.

Det var forresten en global øvelse for skarpskyttere som gikk av stabelen, akkurat samtidig med at terroristen slo til. Hvilket merkelig sammentreff, eller hva? Når vi har verdensregjeringens tropp av skarpskyttere, eksperter på å likvidere brysomme personer, så må vel alle føle seg trygge og snilt levere inn sine våpen?

Vi lever i en satanisk tid. Alle massemedia er fulle av løgn. Alle mennesker med høye stillinger i samfunnet er onde. Det har oppstått et helt yrke av skuespillere som for penger spiller ofre og hardt skadede, blodige eller døde. Ikke bare på film som vi er vant til fra gamle dager men de har trådt frem fra lerretet og ut i virkeligheten. Massemedia hjelper dem å opprettholde illusjonen om virkelighet. Folk flest er ikke i stand til å se forskjell. De oppnår å sjokkere, røre og manipulere folkemassene. Folk er for naive og uskyldige til å mistenke den ondskap som florerer i maktens krets. De stoler på regimet, og blir ført bak lyset.

Hvem er Brenton Tarrant? Jeg er usikker på om han eksisterer. Se på bildene av ham. Først bildet av ham i bilen: Et utpreget nordisk ansikt, og han er blond. Selvfølgelig, for han spiller jo "nazist". Han viser seg frem for at alle skal se at han er "nazist". Når han arresteres er han ikke lenger et menneske, bare en dukke. Når han fremstilles for retten er ansiktet dekket av tåke, men det må jo være en annen person, for han som står der er lav og undersetsig og mørkhåret i motsetning til han som spiller hovedrollen i videon. Det har dukket opp noen andre fotografier som påstås å være av ham, men de ulike bildene viser ikke samme person, og ingen av dem er samme som i bilen!

Noen oppdaget at en av mennene på bildene, som skal forestille Brenton Tarrant, er Heath Ledger Jones, og han er skuespiller :).

Jeg tror vi kan gå ut fra at Brenton Tarrant ikke eksisterer. Mannen som kjører bilen og gjennomfører skyteøvelsen i moskeen må være en politimann på øvelse. Men verden skal altså forledes til å tro at det er virkelig terror. Sjelden har det vært så lett å gjennomskue. Få dager før aksjonen var John Podesta på besøk i Christchurch. Hans okkulte tegn gjenfinner vi på våpenet. Det kan ikke være noen tvil om at det er den jødiske verdensmakt som står bak terrorfinten. Hva er agendaen?

  1. Distrahere fra massakren i Gaza.
  2. Demonisere og kriminalisere hvite nasjonalister.
  3. Avvæpne alle hvite mennesker.
  4. Kvæle protestene mot masseinnvandringen fra den tredje verden.
  5. Vi skal ønske ISIS-terroristene velkomne tilbake til Europa, for vi er jo like ille!
  6. Gi hvite enda større skyldkompleks og gjøre oss enda mer tolerante for vår egen utryddelse.
  7. Hetse muslimer til mer terror mot oss; flere voldtekter, mord, ran osv.

Hvem har skrevet manifestet, når Tarrant ikke eksisterer? Det må være de hemmelige tjenester. Altså våre fiender. De jødiske eller jødedyrkende forfatterne røper seg ved at de lar Tarrant være blind for jødespørsmålet. Det kjenner vi igjen fra Breiviks manifest. Kanskje har de to manifestene samme forfattere?

Det er påfallende at disse muslimene samarbeider med jødisk etterretning. Er denne moskeen (Al Noor) en base for verving av jihadister til ISIS eller andre islamistiske grupper i Midtøsten? I følge denne artikkelen i BRD-Schwindel var den hjem for de to hemmelige agentene og ISIS (eller al Qaida) -terroristene Daryl Jones og Christopher Havard. De kom daglig til moskeen for å be og lærte der radikal islam. De to ble drept i Jemen i fjor av en amerikansk drone.

Hvis dette stemmer er det klart at den moskeen er innflettet i etterretningsorganisasjonenes hemmelige virksomhet. Det er også kjent at Mossad er virksom i New Zealand; de ble avslørt ved en tilfeldighet etter et jordskjelv for noen år siden. Kanskje er denne moskeen bare en front for jødemakten hvis formål er å føre krig mot Israels fiender i Midtøsten og mot hvite mennesker i NZ. Nå har jødene skaffet muslimene en casus belli for å hevne seg på de hvite i NZ. Mange vet jo ikke at ingen terror er begått. Jødene har stor makt til å manipulere hva folk tror ved å ensrette sitt mediemonopol. De sitter jo med alle tråder i sin hånd: Alle aviser, alle fjernsynskanaler, alle søkemotorer på nettet, facebook, twitter, youtube, wikipedia osv. Sensuren er blitt svært hard med tiden, så man har følelsen av å leve i SovjetJudea. Det er blitt svært vanskelig å finne alternative kilder til informasjon.

Samtidig kriminaliseres det frie ord. Borgere av NZ trues med 10 års fengsel for å laste ned Tarrants video, og 14 års fengsel for å videreformidle den. Forskning skal stoppes med drakoniske straffer. Mens forbrytelser nå nærmest er frie for straff, straffes anstendige og folkenyttige gjerninger grusomt. Slik var det i SovjetJudea også. Det er vel også en del av hensikten med falsk terror, at folk skal sjokkeres og skremmes til å godta ytterligere innskrenkninger av friheter. På facebook ble 15 millioner videoer av aksjonen slettet på ett døgn!

Regjeringens beslutning om å skjerpe våpenloven kom som bestilt etter dådet. Det var åpenbart en del av planen. Den onde heksa Jacinda Ardern presenterte folket med et fait accompli. Skritt for skritt skal hvite mennesker avvæpnes og prisgis jødene. Mange mennesker er idioter og tror de ikke har noe å frykte bare de lyder loven. Hver bidige russer som ble arrestert av Tsjekaen/GPU/NKVD utbrøt forbauset: Dette må være en misforståelse! Ingen hørte noensinne fra dem igjen. De var våpenløse og kunne ikke yte motstand. De fikk bøye sine hoder og ta i mot nakkeskuddet. Drep de beste gojim!

Det var nok ingen tilfeldighet at moskeen Al Noor ble valgt som skueplass for terrorspillet. Den var forlengst et terrorrede. Nå opptrer disse muslimene aggressivt og frekt overfor den hjemmehørende hvite befolkning: Hvite har liksom ingen rettigheter mer, ingen krav på respekt, ikke noe de skulle ha sagt. Hvite blir så lett moralsk kuet. Alle onde gjerninger som muslimene for fremtiden begår kommer til å rettferdiggjøres under henvisning til denne ikke-terror. Og folk i NZ kommer til å bøye sine hoder og tie.

Her har du disse slette muslimske skuespillerne etter en arbeidsøkt. De øver seg på å bli terrormyrdet av slemme hvite supremacister, men får det ikke riktig til. Den må tidlig krøkes som god krok skal bli. Å bruke massevis av rødfarve er ikke nok.

Samtidig bomber Israel hundrevis av palestinere i døden mens verdenspressen tier. Med tøvet i Christchurch fikk horene noe annet å skrive om. Å den store stygge hvite mannen!

La oss endelig analysere videon. Det første man legger merke til er at han ikke opptrer alene men har mange hjelpere som leder ham på rett vei og gir tegn om å vente. De kommer i røde biler eller går forbi i rødt antrekk. Parkerte røde biler viser også vei. Den første røde bilen ser man parkert til venstre allerede på 00:45. Den neste står parkert til venstre 00:57. På 01:22 ser man en bil foran med tilhenger hvor det henger et stort rødt merke. På 02:46 en ny parkert rød bil til venstre som viser vei, og siden flere til på begge sider. Noen av disse kan være tilfeldige, hvem vet. 03:08 stanser han etter en rødbil. Der har han tydeligvis fått tegn om å vente. 03:09 begynner han forevisningen av sitt ansikt, som varer i ett par sekunder.

Han blir sittende her og vente. Han venter åpenbart på tegn fra noen. Så kommer en mann i rød jakke gående forbi på fortauet; det er tegnet om å kjøre videre. 05:02 Han ankommer moskeen og får tegn om å svinge inn av en mann i rød kjeledress som går forbi på fortauet. 05:50 Han har snudd og kommet ned til veien igjen. Der får han beskjed om å stanse og parkere av en mann i hvitt og svart som krysser gaten. Mannen gir tegn med høyre hånd. 06:25 Når han nærmer seg porten ser vi 3 ting: En parkert rød bil, en lyserød trafikkjegle i gaten, og en mann som står med ryggen vendt mot ham på fortauet like bortenfor porten. Når han nærmer seg snur negeren seg og ser på ham. Vi ser hans åpenbart muslimske kone. De blir ikke det minste forferdet av å se en militært antrukket mann med gevær på vei mot moskeen og varsler aldri politiet. Han skyter dem ikke; går bare forbi og inn porten. Til venstre står bakdøren på en bil åpen men han bryr seg ikke om det. Legg merke til bilen som står parkert til venstre for inngangen til moskeen; vi kommer tilbake til den.

06:32 Vi ser en mann i svart og hvitt et stykke borte på parkeringsplassen. Sannsynligvis samme som krysset gaten foran ham og ga tegn til å parkere. 06:37 Skytingen begynner. To menn står med ryggen til ved inngangen. Han skyter dem. 06:43 Det neste vi ser er en mann som ligger på rygg med sprikende bein og blottet mave. Legg merke til fedmen. Samtidig begynner en bakgrunnsstøy av prat og gnål fra muslimske voksne og barn som ikke har noe med hendelsene i videon å gjøre. Lydsporet er åpenbart redigert etterpå. Han hiver fra seg geværet han skjøt med og tar det andre. 06:45 En mann går på kne innover gangen. 06:49 Han skyter ham og han blir liggende på maven. Det ligger noen i døråpningen til høyre; jeg skjønner ikke når han eller hun ble truffet. 06:50 Til tross for at skytingen nå har vart i 13 sekunder blir en person overrasket i sideværelset til høyre og begir seg på flukt. Han skyter mot henne. 06:53 En person i salen innenfor har ikke hørt noenting og går rolig forbi, blir skutt. På teppet foran til venstre ligger mystisk nok et magasin! Hvordan er det kommet dit? Han har ikke vært der før! 06:56 Han begynner å skyte vilt på ingen allerede før han er kommet inn i salen. 06:57 Nå ser vi først mot høyre og ser en haug av mennesker i kroken. Hvorfor ligger de der? Ennå har ingen skutt dem! En dør fører ut bak dem men ingen har flyktet :) 06:58 Vi ser to personer i forgrunnen. Skytingen har vart i 21 sekunder men ingen av dem har det travelt med å komme seg unna. 06:59 Kameraet snur mot den venstre kroken. To personer ligger på maven i forgrunnen og mange i en haug i kroken. Den eneste av alle disse som hittil er skutt er den nærmeste. Vinduer og dører fører ut til friheten og redningen men ingen har benyttet dem. Han peprer dem alle. 07:00 Han snur seg tilbake mot den andre kroken og peprer dem fra avstand. 07:04 En mann kommer løpende fra venstre og blir skutt på kloss hold. 07:08 Han forlater salen. Går ut i korridoren og bytter magasin, lader. 07:18 Vender tilbake. 07:19 Fortsetter å pepre haugene i krokene på avstand.

07:32 Han går nok en gang ut i korridoren og plukker opp et magasin fra gulvet. Bytter magasin og lader. Går så inn i salen igjen og fortsetter som før. 08:11 Vi ser en person løpe mot utgangen. 08:13 Han går mot korridoren og skyter flyktningen. 08:33 Endelig går han ut i korridoren og plukker opp magasinet vi bemerket i 06:53. 08:45 Han er på vei ut og skal til å passere de to som ligger ved utgangen. Nr to er han som ble skutt da han løp mot utgangen. Legg merke til at nr en ikke lenger har fedme på maven og at han ligger med armen mellom beina på nr to og hånden på rompa hans! En stilling som er umulig hvis han var død da nr to falt. Nr to ligger i en blodpøl men er også den eneste som har blødd av de mange som er skutt! Dette er første gang vi ser blod, dvs. noe som ligner blod.

La oss ta en liten pause og fordøye det vi har sett og ikke sett. En mann begynner å skyte mot moskeen. Skyter og skyter. Kommer inn i moskeen. Ingen skriker, får panikk eller flykter. Alle tar det helt med ro. Ingen som blir truffet blør, vrir seg eller skriker av smerte og dødsangst. Den hvite murveggen inne blir aldri truffet. Muslimene ligger i hauger i krokene allerede før han har begynt å skyte. De rører seg aldri. Hvis du følger filmen ramme for ramme vil du ikke kunne få øye på en eneste brukt patron som støtes ut fra geværet, selv om det i full fart ser ut som om det støtes ut. Det ligger noe på teppet som kan være patroner, men vi ser dem aldri falle der. Kanskje er alt ved skytingen computergrafikk, lyden også.

08:48 Han vender geværet mot bilen som står parkert like utenfor men skyter ikke. 08:56 Han begynner å skyte bortover fortauet på ingenting! En bil kjører rolig forbi på gaten. Det er i denne situasjonen computergrafikken er dårligst og røper seg. Patronene blir borte i luften og faller aldri på marken! Noen har villet bortforklare dette med lav samplingsfrekvens, lang eksponeringstid eller høy kompresjon med tap. Men samplingsfrekvensen er ikke for lav, for man kan følge patronen fra ramme til ramme kontinuerlig gjennom luften helt til den forsvinner. Eksponeringstiden er ikke for lang for i hver ramme ser man patronen skarpt nok. Spørsmålet er da om patronen kan bli borte til følge av kompresjon med tap. Jeg bestemte meg for å motbevise det:

I en ramme (A) ser vi patronen, i den neste (B) er den borte. Hvis årsaken er kompresjon må patronen kunne viskes ut i A på samme måte ved å øke kompresjonen ytterligere. Videokompresjon bevarer bevegelige gjenstander bedre enn stillbildekompresjon. Så hvis den første visker ut patronen gjør den siste det også. Dvs. hvis den siste ikke gjør det gjør heller ikke den første det. Jeg viser at den siste ikke gjør det, altså at stillbildekompresjon ikke visker ut patronen.

Jeg valgte ut 26 rammer som viser patroner i luften. Lagret dem som JPEG-bilder med 90 % kvalitet. Så komprimerte jeg hver av dem sterkere, med bare 5 % kvalitet. Hver gikk da fra å være omlag 112 Kb stor til å bli omlag 22 Kb stor. Så inspiserte jeg de sterkt komprimerte bildene: Patronene er synlige i alle! Det fullfører beviset.

Du kan laste ned et zip-arkiv (3.2 Mb) av de 26 rammene med høyt komprimerte utgaver her: Christchurch.zip .

Lærdommen er at når man komprimerer sterkere forringes kvaliteten jevnt over hele bildet. Det er umulig å viske ut bare patronen mens bildet forøvrig holder seg rimelig godt. Da patronen var på randen til å bli borte var hele bildet blitt så dårlig at det var høyst påfallende. De opprinnelige rammene er ikke på langt nær så dårlige. Kompresjon med tap er altså ikke årsaken til at patronene forsvinner i luften. Patronene som støtes ut må da være en effekt av computergrafikk. Det skjedde ikke i virkeligheten. Dette er en av de rykende revolvrene som beviser at videon er juks.

La oss nå fortsette gjennomgangen av videon: 09:06 Merk at kjeglen ennå står der. 09:07 Han skyter i den andre retningen bortover fortauet på ingenting. Patronene er falske som før. Så løper han tilbake til bilen. Bagageluken har stått åpen hele tiden med skytevåpen synlige i bagagerommet! Han tar et annet gevær og vender tilbake til moskeen. Man kan sannelig lure på hvorfor han skifter gevær. Grunnen er trolig å gi skuespillerne og regissøren tid til å hvile og dynke hverandre i blodlignende væske. 09:52 Han står atter ved porten. Legg nå merke til at bilen ved inngangen har kjørt frem! Men kjeglen står der ennå. Det er nok et signal om at han må vente litt til. Han fortsetter da forbi porten. 09:57 Han kommer til neste innkjørsel. Her begynner han å skyte på ingenting igjen. 10:27 Se nå, bilen ved inngangen er borte! 10:50 Han kommer inn i salen igjen og skyter som før. Men nå nærmer han seg den høyre haugen. Jeg klarer å fange en "patron" i en ramme og ser at det bare er lys, dvs. computergrafikk. Legg merke til høyrearmen til mannen som ligger under vinduet; han rører den! Legg også merke til at det nå er kommet "blod" her og der. Det var vel grunnen til at han ikke nærmet seg dem før; da ville vi ha sett alt for tydelig at ingen hadde blod på seg.

11:19 Han beveger seg over mot venstre fløy. Skyter mot hodet på mannen som ligger på gulvet nærmest. En blodsprut står flere meter bak hodet hans. Hva er dette? Det finnes to muligheter. Enten skyter han med luftgevær på en skuespiller som har en tynn blære med blodvæske gjemt utenpå kroppen. Trykkbølgen får blæren til å briste og væsken spruter ut. Eller så skyter han skarpt på en dukke. Den må ha samme blære gjemt utenpå kroppen. Jeg tror mest på luftgevær. Men det kan være dukker han skyter på allikevel. 11:26 Man ser mannens/dukkens trøye blåse opp; det tyder på luftgevær. 11:47 Han kommer ut og skyter på noen på fortauet. 11:51 Legg merke til at kjeglen er endevendt! 11:52 Han kommer ut på fortauet og ser noen ligge i veikanten et stykke borte ved bilen. Skyter på henne. 12:00 Nærmer seg henne. Hun roper "help me, help me". Merk at mens han nærmer seg ligger hun på rygg og rører armer og bein. Så svinger kamera bort et øyeblikk. Når det igjen rettes mot henne ligger hun på maven! Skoene står en meter unna. Hun løfter armen og gjentar "help me help me". 12:06 Han skyter henne. Håret hennes flagrer opp og vi får øye på en rød blære som ikke brister. Mislykket! 12:12 "I am the god of hellfire" 12:30 Han kjører tilsynelatende over henne og bort. Men vi merker ingen hump så det er vel bare noe sort tøy som ligger der når han kjører.

12:49 Han stanser og skyter mot en bil gjennom frontruta! Men det går ikke hull på ruta! Det er vel bare kondens vi ser der. Så da må det vel være luftgevær. 13:11 Skyter en gang til. 13:20 Skyter mot sideruta. Den knuser! Det kan være at trykkbølgen er sterk nok til å knuse sideruta men ikke frontruta.

Dette bør være nok til å overbevise deg om at alt bare var skuespill. Det var ledd i politiets øvelse. Men øvelsen var nok bare et påskudd for å arrangere falsk terror og rette falsk anklage mot den hvite mann.

Rønnaug